Wintertijd is peelingtijd

23 januari 2019 | Huidverbetering

Hydrabrasie technologie

Microdermabrasie, huidverbetering, mechanische peelings, chemische peelings, apparaten, er worden allerlei behandelingen voorgesteld om je huid er jonger te laten uitzien, maar wat doen al deze behandelingen en wat doet hydrabrasie?

Wat is hydrabrasie?

De hydrabrasiebehandeling is een totaalverzorging die effectief huidverbeterend werkt door de huid te polijsten, verfijnen en hydrateren in één behandeling.

De behandeling is efficiënt en de resultaten zijn fantastisch!

De behandeling start met het polijsten en verfijnen van de huid. De buitenste huidlaag wordt sterk gepeeled, voor een stukje weggenomen, wat de dieper gelegen huidcellen aanspoort harder te gaan werken. Je huid wordt als het ware in versneld tempo opnieuw aangemaakt, met minder rimpels, minder verkleuringen, kortom met minder ouderdomsverschijnselen.

Daarna volgt de vochtbehandeling met fijne huidpolijsting. Die reinigt de huid verder en hydrateert ze.

In de derde en voorlaatste stap gaan we plaatselijk op de probleemzones werken zoals: onzuiverheden, zwarte punten, pigmentvlekken, lijntjes en rimpels, verstopte poriën en zonbeschadiging.

Omdat we met deze behandeling erg intensief de huid hebben gestimuleerd, maar daardoor ook haar beschermingsfilm hebben aangetast, gaan we in de laatste stap een aangepast huidherstellend en kalmerend masker aanbrengen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Elke huid is anders en het aantal behandelingen hangt af van het soort huidproblemen die behandeld worden. De beste resultaten verkrijg je over het algemeen na een kuur van 6 behandelingen, met daarna onderhoudsbehandelingen om de 4 à 6 weken.

Laat je deze behandeling toepassen om je lijntjes of andere oneffenheden te verminderen – geniet van het resultaat!

Doe je het om verkleuringen en pigmentvlekjes te verminderen – zeker doen, maar enkel met aangepaste zonbescherming (ook in de winter!).

Ik zal je alleszins bijstaan met raad en daad!

Skintastische groeten,
Annelies

 

Pin It on Pinterest