Over A L’Aise

Annelies François

Geboren in september 1985, gehuwd met Filip en trotse meisjesmama van Hannelore en Liselotte.

Mensen zich laten goed voelen en doen stralen is mijn passie. Vanuit mijn eigen ervaring en mijn interesse in het verzorgen en verbeteren van de huid ben ik mij gaan toeleggen op huidverbetering.

Tijdens mijn eerste zwangerschap kreeg ik af te rekenen met een heel gevoelige huid. Het heeft tot een jaar na de bevalling geduurd vooraleer mijn huid volledig hersteld was. Door mijn huid consequent te verzorgen, straalt ze opnieuw! Ik ben er dan ook van overtuigd dat  door enerzijds je huid thuis goed te verzorgen en anderzijds regelmatig je huid in het instituut te laten verzorgen, je het allerbeste resultaat verkrijgt!

Omdat ik mijn klanten graag een totaalpakket aanbied, volg ik regelmatig opleidingen in huidanalyse en huidverbetering. Op die manier blijf ik op de hoogte van de nieuwste evoluties binnen mijn vak.

 

Wil je jouw huid een intensieve verjongingskuur geven, maar is chirurgie voor jou een stap te ver?
Dan biedt Schoonheidsinstituut A L’Aise de ideale oplossing.

Ik ga steeds op zoek naar behandelingen die een uitstekend alternatief bieden aan chirurgische ingrepen. Huidverjonging en zachte ingrediënten kunnen volgens mij zeker hand in hand gaan!

Verder hecht ik heel veel belang aan een warme en persoonlijke benadering.

Ben je op zoek naar een verzorging zodat jouw huid een frisse uitstraling krijgt of ben je eerder op zoek naar deskundig advies in combinatie met bijpassende producten voor een perfecte huidverzorging, dan nodig ik je graag uit in het instituut.

Maak gerust een afspraak!

 

Ik help vrouwen hun huid te verbeteren, zodat ze mooier ouder worden, met een natuurlijk én gezond resultaat.

Ik help jou door:

  • Een totaalaanpak aan te bieden voor gelaat en lichaam
  • Een diepgaande huidanalyse uit te voeren om de huid in kaart te brengen en jouw noden en behoeften te bepalen
  • Gebruik te maken van de meest hoogstaande kwalitatieve apparaten en professionele producten, die de huid in 6 maanden zichtbaar verbetert
  • Mijn expertise, advies en begeleiding te geven in de verschillende fasen van de huidtransformatie
  • Jouw huid stralend en jong te houden en vooral te behouden in de tijd

Pin It on Pinterest