Meet de bezielster van Schoonheidsinstituut A L'aise

Hi, ik ben Annelies


In 2011 studeerde ik af in het avondonderwijs als schoonheidsspecialiste. Nadien deed ik nog een vervolgopleiding dermatologie voor schoonheidsspecialistes en behaalde ik het label van Huid!Expert bij Huidcentrum Vlaanderen.

Na enkele jaren ervaring als schoonheidsspecialiste in bijberoep begon het bij mij te kriebelen naar meer!

In 2022 heb ik besloten om naar hoofdberoep te gaan en nog geen dag heb ik hier spijt van! Ondertussen heb ik al heel veel mensen mogen helpen naar een gezonde huid.

Bij Schoonheidsinstituut A L'aise combineer ik een aantal zaken, omdat ik geloof dat effectieve, huidverbeterende schoonheidsbehandelingen hand in hand gaan met een intens wellness gevoel en hiervoor heb ik een exclusief concept ontwikkeld.

Ik werk met Belgische kwaliteitsmerken, waarbij ze kwaliteit en gezonde ingrediënten ontzettend belangrijk vinden. Zo weet jij dat je enkel het beste smeert.

Daarnaast heb ik oog voor jouw welzijn. Niet alleen het resultaat is belangrijk, ik vind het net zo belangrijk dat je hier compleet tot rust kan komen.

Mijn missie?

Jouw natuurlijke schoonheid in de kijker zetten en je leren hoe jij heel je leven lang van een stralende en gezonde huid geniet.

Dat doe ik aan de hand van huidverbeterende scin care en minerale make-up. Gezonde producten die bovendien doen wat ze beloven en huidverbeterende behandelingen. Zo kan er iets gedaan worden aan huidproblemen (zoals acne, pigment, roodheden,...) maar kunnen we je huid ook gezond houden.

Wat voor mij het belangrijkste is?

Een persoonlijke aanpak op maat van elke huid. Zomaar iets smeren op je huid kan op latere termijn tot huidproblemen en een verstoorde huidbarrière leiden.

Dankzij het aanbod huidbehandelingen, is er een oplossing voor elk huidprobleem. Blijf er zeker niet mee zitten, want met de juiste thuisverzorging en de behandelingen in het instituut is iedere huid perfect te behandelen.

Beleving

Jouw beleving start al wanneer je plaats neemt op de behandelstoel. Zijdezacht textiel zorgen mee voor jouw ultieme verwenmoment. Wist je dat de towels die ik gebruik, vervaardigd worden in hartje Brussel? Ze zijn gemaakt van 100 procent bamboo, zacht voor je huid en voor de natuur.

Non-toxic

Ik werk enkel met Belgische kwaliteitsmerken: Clephar, SCin Architect, i.am.klean, Innersk'n en Maggie Anne, waarbij we kwaliteit en gezonde ingrediënten ontzettend belangrijk vinden.

Kwaliteit

Wist je dat Schoonheidsinstituut A L’aise het Huid!Expert label behaalde? Huidcentrum Vlaanderen is er speciaal voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten die op een nog hoger niveau werken. Op regelmatige basis volg ik nieuwe opleidingen en opfrissingscursussen, zodat ik jou altijd van het beste advies kan voorzien. Je huid is dus absoluut in goede handen bij mij. 🙌