Kom te weten waarom ik koos voor Clephar, een belgisch dermatocosmetisch merk

3 december 2018 | Huidverbetering, Nieuwe producten

Zoals de meeste van jullie misschien ondertussen wel al weten, is dat ik vanaf nu samenwerk met Clephar, een belgisch dermatocosmetisch merk. In deze blog wil ik graag met jullie delen waarom ik voor Clephar gekozen heb.

Passie om mensen te helpen

In tegenstelling tot vele dagdagelijkse producten ontstond Clephar niet als resultaat van een commercieel initiatief, maar uit een passie om mensen te helpen. Laat dat nu net ook mijn visie zijn. Clephar produceert op kleinschalige, artisanale wijze en beschikt over eigen steriele productiefaciliteiten, gespecialiseerde chemici en toptechnologie. Daarnaast werkt Clephar in haar laboratorium altijd nauw samen met dermatologen en cosmetologen om zo verzekerd te zijn van de meest performante en veilige producten.

Effectieve, huidverbeterende behandelingen hand in hand laten gaan met een intens wellness gevoel

Clephar heeft zich gespecialiseerd in het produceren van huidverbeteringsproducten van de hoogst mogelijke kwaliteit en met de beste ingrediënten en transportsystemen. Dit alles leidt tot een bewezen resultaat. Daarnaast geloof ik dat effectieve, huidverbeterende behandelingen hand in hand kunnen gaan met een intens wellness gevoel en hiervoor heeft Clephar een uniek concept ontwikkeld.

Wat betekent nu de term dermatocosmetica?

Dermatocosmetica is de benaming voor cosmetische producten die een stap verder gaan dan enkel hydrateren en verzorgen en op de grens liggen tussen ”cosmetica” en “medicijnen”. Terwijl reguliere cosmetica en cosmeceuticals in hoofdzaak de buitenste huidlagen voeden, gaan Clephar dermatocosmetica verder en dieper:

  • door een maximale dosis aan actieve werkstoffen

  • doordat ze diep in de huid worden gebracht (dermis) door exclusieve transportsystemen

  • doordat ze de huidcellen (re)activeren en belangrijke tekorten aanvullen

  • doordat ze actief van invloed zijn op de epigenetica

Momenteel stellen de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen ons in staat producten en werkstofcomplexen aan te wenden die actief het DNA van onze huidcellen herstellen om zo de epigenetische eigenschappen te verbeteren. Dit betekent dat huidcellen die normaal gezien verloren zouden zijn omdat hun DNA beschadigd is, tóch hersteld kunnen worden, waardoor het proces van huidveroudering effectief vertraagd wordt. 

Dermatocosmetische producten worden onderworpen aan uitvoerige klinische tests en moeten voldoen aan farmaceutische kwaliteitsnormen, hetgeen betekent dat strikte procedures nageleefd worden op het gebied van:

  • gebruik van de meest zuivere & actieve stoffen
  • waarborgen van veiligheid en hygiëne
  • het gebruik van bewaarmiddelen, emulgatoren, parfums ed.
  • het gebruik van activa uit de fyto-en biotechnologie

Dermatocosmetische en dermatocosme-D-ische producten

De Clephar dermatocosmetische productlijn bestaat uit een groot aantal huidverbeterende en huidtypespecifieke lijnen. Naast haar dermatoccosmetische productgamma beschikt Clephar tevens over een productlijn dermatocosme-D-ische producten. Deze productlijn bestaan uit specialistische medische toepassingen en protocollen om ernstige huidklachten als Rosacea, Keratosis Pilaris en een medisch droge huid doeltreffend en veilig op te lossen. Deze producten zijn enkel verkrijgbaar bij dermatologen en gecertificeerde Skin Professionals, zoals bij Schoonheidsinstituut A L’Aise.

Heb je vragen over verzorgingen of over producten, contacteer mij gerust.

Groetjes,
Annelies

 

Pin It on Pinterest