Bereik een jonge, mooie en stralende huid zonder je tijd te verdoen!

2 oktober 2017 | Huidverbetering, Nieuwe producten, Nieuwe verzorgingen, Nieuws

Ik had het in een vorige blog al laten vallen, maar binnenkort starten we met een gloednieuw aanbod aan huidverbeterende behandelingen: professionele peelings en de daarbij horende thuisverzorgingsproducten.

Ik ben op zoek gegaan naar een bijkomend merk, niet omdat ik van het huidige merk ‘Phytomer’ niet meer tevreden ben, neen in tegendeel. Maar ik ben tot de vaststelling gekomen dat vanaf je dertigste de celvernieuwing een stuk trager verloopt. Je huid moet bovendien meer moeite doen om de dode huidcellen kwijt te raken en je huid zal er bijgevolg doffer en valer gaan uitzien. Af en toe heeft je huid een intensere gelaatsbehandeling nodig om jouw huid te boosten.

Ouder worden gaat sneller dan je denkt en voorkomen is nog altijd beter dan genezen!

Nu de zomer echt voorbij is en alle kleur langzaam van ons gezicht zal verdwijnen, kunnen we de ‘schade’ opmeten van afgelopen zomer. Ziet je huid er dof of vaal uit? Of heb je ineens puistjes, pigmentvlekjes en rimpels er bij gekregen?

Dan is regelmatig peelen geen overbodige luxe!

Vandaar dat mijn keuze gevallen is op professionele peelings waarbij ik het heel belangrijk vind dat je al na de eerste behandeling resultaat ziet, maar waarbij je geen pijnlijke behandeling voor hoeft te ondergaan, zoals dit vaak wel het geval is bij hele zware peelings, waarbij je huid als het ware in brand staat.

Ik ben uitgekomen bij het merk Mediderma, ontwikkeld door Dr Serrano.

Vanaf heden bieden wij de keuze tussen therapeutische behandelingen, waarbij huidverbetering centraal staat en de klassieke behandelingen waarbij de klemtoon gelegd wordt op ontspanning, relaxatie, maar toch ook een goede huidverzorging.

Maar er is nog meer! Binnenkort starten we met een gloednieuw toestel: de Aquarenew. Dit toestel past de hydrabrasietechniek toe, waarbij de kracht van vocht gecombineerd wordt met huidexfoliatie. Eerst worden dode huidcellen verwijderd, daarna volgt de vochtbehandeling met fijne huidpolijsting die de huid verder reinigt en krachtig hydrateert. Deze behandeling mag jaar in jaar uit toegepast worden en geeft ook hier in kuur de allermooiste resultaten!

Weg met onzuivere, vale of droge huid, zwarte puntjes, dehydratatie, pigmentvlekken, lijntjes en diepe rimpels, verstopte poriën en zonbeschadiging!

Jouw huid zal er frisser, stralender en vitaler uitzien!

Het allerleukste is dat je in feite een combinatie kan maken en dat je gedurende de zonarme maanden een fitnesskuur neemt voor je huid en volop inzet op de peelings en dat je nadien je huid in conditie zal houden met de klassieke behandeling, eventueel in combinatie met de hydrabrasietechniek.

Ik sta klaar om jouw huid terug in balans te brengen en dit op een natuurlijke manier! Ik garandeer je op lange termijn het allermooiste resultaat!

Maak hier jouw afspraak

Met verzorgende groet,
Annelies

 

Pin It on Pinterest